مدة التحصير ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلو اسبونج جاهز
٦بيضات
فانليا
نصف كوب ميه مثلجة
الطريقة
نضع كل المقادير مع بعضها في بولة ونخفقها بالمضرب لمدة ربع ساعة
نكون مجهزين صنية مفروشة بورق الزبدة نضع فيها الخليط
وتدخل في فرن ساخن مسبقا هلي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ٣٥ دقيقة ونختبرها بالخلة وتترك حتي تبرد تمام
الكريمة
ربع كريمة خام
٤ملاعق سكر
ميه مثلجة
نخفقهم مع بعض ونجهزها ونحشي بها طبقات التورتة
ونغلفها بجناش الشيكولاته
والاشكال ترانسفير
شكولاته خام نسيحها علي بخار ماء ونضعها في ورق الترانسفير
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق