مدة التحصير ٢٠ دقيقة
المقادير :
3 كوب وربع دقيق
2 بيضة
نصف كوب سكر بودرة
2 معلقة صغيرة بيكنج بودر
200 جم زبدة
معلقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
مربي مشمش او فراولة
الطريقة :
نضرب الزبدة مع السكر البودرة حتى الخليط كريمي ونضع البيض والفانيليا
نضيف الدقيق والبيكنج بودر والملح ونعجنهم جيدا وتترك في الثلاجة دقايق قبل الفرد
ندهن القالب زبدة ودقيق ونقسم العجين جزئين جزء نفردوا في الصينية وجزء يقطع شرايح طويلة
بعد فرد العجين في الصينية نخرم العجين بشوكة ونضع مربي ونضع شرايح العجين الطويلة
ندخلها الفرن علي درجة 180 ونعمل الفرن تحت بس لحد ما نلاقي الحروف بتاعت الصينية احمرت وبعد كدة نعمل الفرن فوق وتحت يحمر الوش وياخد لون دهبي
مراجتة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق