الخميس، 8 مارس 2018

تشيكن استربس مقدمه من الشيف ولاء الصباحى -موقع واذاعة اخبار العرب

تشيكن استربس مقدمه من ولاء الصباحى مده التحضير ليله كامله مده الطهى 10 دقائق المقادير شرايح صدور فراخ زبادى كارى ملح وفلفل وتوم بودر وبصل بودر وبابريكا روز مارى وزعتر لمون وخل بيض ولبن ودقيق للتبطين زيت للقى الطريقه تغسل الفراخ جيدا وتتبل بالبهارات السابق ذكرها مع الزبادى وتترك فى التلاجه لمده ليله كامله ونبطنها بالدقيق وتنزل ف البيض واللبن وتنزل ع الكرسبي ومنها ع الزيت الغزير وكميات منها تشيليها فى الفريز لحين الاستخدام وبالف هنا مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق