برام أرز معمر بالفراخ
وقت التحضير 20 دقيقه
وقت التسويه 45 دقيقه
مقدم من Batot Ahmed
المكوّنات
2_كوب أرز
3 _كوب حليب
1_كوب كريمة طبخ
2_معلقتين كبيرتات سمن بلدي
ملح - بحسب الرغبة
فلفل أسود - بحسب الرغبة
1_دجاجه كامله مقطعه
الطريقة ..
1- تتبل الدجاجه بالملح والفلفل الأسود.
2-سخني مقلاة وضيفي ملعقة كبيرة السمن وضيفي الدجاج
مع التقليب تاخد لون دهبي ..
3- اخلطي الحليب مع الكريمة والملح واتركيهم حتي الغليان
4- ادهني الطاجن او الصنيه سمن ثم ضيفي الأرز، الدجاج ومزيج الحليب مع الكريمة.
5- أدخلي الطاجن إلى فرن حامي مسبقاً على درجة حرارة
200
6- بعد ربع ساعه هدي النار شويه وتركيها تكمل سوا
يقدم الأرز مع اي خضروات طازجه ..وبالف هنا.
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميلى
وقت التحضير 20 دقيقه
وقت التسويه 45 دقيقه
مقدم من Batot Ahmed
المكوّنات
2_كوب أرز
3 _كوب حليب
1_كوب كريمة طبخ
2_معلقتين كبيرتات سمن بلدي
ملح - بحسب الرغبة
فلفل أسود - بحسب الرغبة
1_دجاجه كامله مقطعه
الطريقة ..
1- تتبل الدجاجه بالملح والفلفل الأسود.
2-سخني مقلاة وضيفي ملعقة كبيرة السمن وضيفي الدجاج
مع التقليب تاخد لون دهبي ..
3- اخلطي الحليب مع الكريمة والملح واتركيهم حتي الغليان
4- ادهني الطاجن او الصنيه سمن ثم ضيفي الأرز، الدجاج ومزيج الحليب مع الكريمة.
5- أدخلي الطاجن إلى فرن حامي مسبقاً على درجة حرارة
200
6- بعد ربع ساعه هدي النار شويه وتركيها تكمل سوا
يقدم الأرز مع اي خضروات طازجه ..وبالف هنا.
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميلى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق