الأحد، 17 نوفمبر 2019

لازانيا بالبشاميل مقدمة من الشيف نرمين الشربيني

كتبت غادة المصري
ا  المقادير
 باكت لازنيا بشاميل لحمه مفرومه معصجه بصلصه جبنه رومي وموتزريلا مبشوره طريقة التحضير تسلقي الازنيا وتحطي في القالب تحت بشاميل وبعدين تحطي طبقه من الازنيا وبعدين تحطي لحمه وبعدين بشاميل وتكمل بنفس الطريقه كل الطبقات وبعدين على الوش لحمه وفوقيها بشاميل وبعدين على الوش تحطي الجبنه وتدخليها الفرن في نص الفرن درجه حراره 200 تقريبا نص ساعه ملحوظه البشاميل انا بعمله على البارد يعني بجيب لتر لبن عليه سبع معالق كبار دقيق وادوبهم فيه جامد وبعدين احط معلقتين زبده او سمنه المتاح واحط فلفل اسود وملح واقلب كله كويس وبعدين احطه على النار مع التقليب لحد ما يتقل كده اخف واطعم 😋❤️

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013