وقت التحضير ساعه
وقت الطهي نصف ساعه
المكونات
كبده
كلاوي
قلب
طحال
فشه
توم مفروم
سمن
فلفل
ملح
زعتر
قرفه
بهار
بصل
ورق غار
الطريقه
نضع ماء علي النار يغلي ونضع فيه بصل ورق غار وقرفه ولما يغلي نضع فيه الفشه والطحال ونتركهم يغلوا ثم نحضر طاسه ونضع فيها سمن ثم نضيف القلب والكلاوي كله مقطع
ونقلب حتي ي يتغير اللون ونتركه شويه ثم نضيف الكبده
ونستمر في التقليب علي الهاديثم نضيف الفلفل الاسود والتوم المفروم
ثم لما يتم سلق الحلويات في الماء تصفي وتبرد ونحاول شد غشاء الطحال وفصله برفق ونقطع الكل شرايح علي حسب الرغبه ثم نضيفهم علي الكبده وباقي المكونات ونقلب علي الهادي وتقدم ساخنه وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق