تشكين
ناجتس مقدم من : هند ابو السعود
مده
التحضير : ٣٥ دقيقه
مده الطهي : ١٥ دقيقه
المقادرير:
دجاجه مخليه من الجلد والعظم ربع كوب عصبر ليمون
٤ فصوص ثوم بصله
متوسطه معلقه ملح معلقه فلفل معلقه بهارات دجاج معلقه مسترده معلقه دبس الرمان خس علبه
زبادي ٢ بيضه ربع
كوب دقيق ربع كوب بقسماط زيت للقليه الطريقه نغسل الدجاج كويس جدا بالدقيق والخل
والملح وتيبل بالعصير الليمون والملح والفلفل والبهارات والمسترده ودبس الرمان
والزبادي لمده ليله كامله وبعدين نفرمها ف الكبه مع البصله والثوم وتشكل اشكال
( لو موجود عندك قوالب اشكال ينفع تتشكل فيها
ولو مش موجود شكلها اقراص دائريه او اشكال مستطيله ت حسب متيجي معاكي (
وبعدين
نغلفها بالدقيق بعدين البيض المضروب بالملح وفلفل وبعدين البقسماط ونقليها ف زيت
غزير لغايه ملونها يبقا ذهبي وبعدين نصفيها من الزيت وف طبق التقديم زينيه بالخس
وبعدين رسي الناجتس ع الخس وعليها طماطم تشيلي لو موجوده لو مش موجوده قطع طماطم
او فلفل او جزر ناخد بالنا
( بلاش نكتر البهارات والفلفل الاسود عشان
الاولاد معلقه صغيره من المعالق البلاستكيه الصغيره جدا ولو هنستخدم معالق الشاي
بيكون المعيار للبهارات والفلفل الاسود ربع المعلقه بس ) بصحه وهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق