مدة التحضير / 10 دقائق
مدة النقع / 60 دقيقة
مدة الطهي / 30 دقيقة
المكونات ...
نصف كيلو اجنحة دجاج مغسولة جيدا
ربع كوب كاتشب
4 ملاعق صلصة
2ملعقة كبيرة خل
4 فصوص ثوم مهروسين
2 ملعقة كبيرة بابريكا
3 ملاعق زيت
عصير 2 لمونة
ملح . فلفل . كمون .
طريقة العمل ..
هانخلط كل المكونات في الخلاط ونتبل بيها الاجنحة ونتركها في التلاجة لمدة ساعة وممكن اكتر
نحضر صينية مدهونة ونرص الاجنحة و ندخلها فرن ساخن من قبل علي درجة حرارة 200 ولمدة 30 دقيقة وممكن
اكتر عندما تتشرب الاجنحة من التتبيلة وتكتسب لونا احمر جميلا وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق