الأحد، 8 أكتوبر 2017

كيفية عمل (فخده ضاني روستو) مع الشيف (أيه على) !



فخده ضاني روستو

المقادير

فخده ضاني وزن ٣ كيلو
١ طماطم وبصل وجزر مبشور
ملح فلفل جنزبيل قرفه بهارات لحمه
حبهان قرنفل ورق لورا مطحونين
زعتر معلقه سكر او عسل لمون
طماطم وبصل وجزر وبطاطسايه وفلفل رومي كرات كرفس اسلايز

طريقه التحضير

هنتبل الفخده( ب ١ طماطم وبصل وجزر مبشور
ملح فلفل جنزبيل قرفه بهارات لحمه
حبهان قرنفل ورق لورا مطحونين
زعتر وروزماري معلقه سكر او عسل وعصير لمون 
نفتح الفخده ونوزع خلطه التتبيله فيها كويس اوووي
ونسبها في التلاجه ليله كامله ونغطيها كويس
نجيب صنيه ونضع في ارضيه الصنيه بوكيه جارنيه
(بصل جزر كرفس كرات ورق لورا حبهان (
و شرايح بطاطسايه وفلفل رومي ونضع ملح وفلفل وزعتر وروزماري ونضع الفخده بالتتبيله بتاعتها ونغطي الصنيه بورق فويل وع الفرن 180 لمده ساعه او ساعه الاربع
استوت وبقت كويسه ناخد الخليط ال تحت الفخده ونضربهم بالهاند بلندر يبقي صوص جمب الفخده طعمه هايل
ونعمل طبق في زيت او زبده ونكون مولعين فحمه ونعمل طشه الفحمه للفخده ونغطيها كويس جدا وبالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013