الخميس، 30 نوفمبر 2017

تورتة بالكريم والمانجو مقدمة من الشيف المبدعة نرمين الشرقاوى _موقع واذاعة اخبار العرب

تورتة بالكريمة والمانجو
مده التحضير .15
مده التسوية .25 دقيقه
مده التزيين. 15 دقيقه
مقدمه من نرمين الشرقاوي
المقادير ..
6 بيضات
1وربع كوب دقيق
1كوب الأربع سكر
ربع كوب زيت
2 باكو فانيليا
1ملعقه صغيره بيكنج بودر
نصف كوب شربات خفيف
2حبه مانجو للتزببن
كريم شانتيه مخفوق للتزيين
كريز
الطريقه ...
نخفق البيض والسكر والفانيليا والزيت حوالي 7 دقايق لحد ما يبقي الخليط كريمي بعدين نضيف الدقيق والبيكنج ونقلب بمعلقه ونصب الخليط ف قالب ويدخل الفرن حوالي 20الي 25 دقيقة بعد مايستوي ويبرد نقطع الكيك 3 طبقات وبفرشه وبين كل طبقه ندهنها بالشربات وبعدين طبقه كريمه وطبقه كيك وكمان طبقه كريمه وأخيرا نغلفها كلها بالكريمة وأخيرا تزيين بالمانجو ع شكل ورده
ملحوظه. .الكيك نشتغل بيه بعد ساعه أو اكتر أو ممكن نجهزها قبلها بيوم
بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013