بسكويت للشاي
مقدم من :هناء الطرابيلي
مدة التحضير:٢٠ دقيقه
مدة الطهي :٣٠ دقيقه
المكونات:
كيلو دقيق
٤٠٠ جرام ذبده درجه حراره الغرفه
٢٠٠ جرام سكر بودره
٣ بيض فانليا
نصف كوب لبن
معلقة بيكنج بودر
الطريقه
توضع الذبده مع السكر في العجان وتضرب بالمضرب حتي تصبح كريمي ننزل بالبيض واحده واحده والفانلياواللبن ثم يضاف الدقيق والبودر تلم العجين تترك تريح شويه ثم تفرد وتقطع بقطاعات للبسكوت وترص في صينيه ويخبز في فرن متوسط الحراره ثم تقدم بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من :هناء الطرابيلي
مدة التحضير:٢٠ دقيقه
مدة الطهي :٣٠ دقيقه
المكونات:
كيلو دقيق
٤٠٠ جرام ذبده درجه حراره الغرفه
٢٠٠ جرام سكر بودره
٣ بيض فانليا
نصف كوب لبن
معلقة بيكنج بودر
الطريقه
توضع الذبده مع السكر في العجان وتضرب بالمضرب حتي تصبح كريمي ننزل بالبيض واحده واحده والفانلياواللبن ثم يضاف الدقيق والبودر تلم العجين تترك تريح شويه ثم تفرد وتقطع بقطاعات للبسكوت وترص في صينيه ويخبز في فرن متوسط الحراره ثم تقدم بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق