معجنات بالتمر
مقدمةمن:امل علي
المقادير
:1/2كوب زبدة
,1/4كوب زيت
,,1/4كوب حليب بودر
,كوب حليب,,
1/2كوب ماء
,4ملعقةطعام سكر,
4كوب دقيق ,
ملعقة كبيرة مكومة خميرة
الطريقة
:الماية نضيفلها الخميرة وملعقة السكر ونسيبها ترتفع وبعدين تضيف كل المكونات ونعجن كويس ونسيبها تخمر ساعة ونص
ونبدا نشكلها شرائح طولية ونحط العجوة(عبارة عن تمر معجون مضاف آلية سمسم وشوية زبدة او زيت ورشة قرفة) ونلفه زي الكعك ونعمل فتحات بالسكين ونذهنه بشوية بيض مضاف اليها فانيليا وقطرة زيت ونرش عليها سمسم وع فرن سخن بدرجة حرارة 180 نفتح عليها من تحت الاول تحمر وبعدين من فوق تحمر كمان
وصحتين وتسلمو ياهلنا
مدير ة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمةمن:امل علي
المقادير
:1/2كوب زبدة
,1/4كوب زيت
,,1/4كوب حليب بودر
,كوب حليب,,
1/2كوب ماء
,4ملعقةطعام سكر,
4كوب دقيق ,
ملعقة كبيرة مكومة خميرة
الطريقة
:الماية نضيفلها الخميرة وملعقة السكر ونسيبها ترتفع وبعدين تضيف كل المكونات ونعجن كويس ونسيبها تخمر ساعة ونص
ونبدا نشكلها شرائح طولية ونحط العجوة(عبارة عن تمر معجون مضاف آلية سمسم وشوية زبدة او زيت ورشة قرفة) ونلفه زي الكعك ونعمل فتحات بالسكين ونذهنه بشوية بيض مضاف اليها فانيليا وقطرة زيت ونرش عليها سمسم وع فرن سخن بدرجة حرارة 180 نفتح عليها من تحت الاول تحمر وبعدين من فوق تحمر كمان
وصحتين وتسلمو ياهلنا
مدير ة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق