السبت، 30 ديسمبر 2017
مكرونه بالفراخ والبشاميل مقدمه من الشيف فاطمه محمود -موقع واذاعه اخبار العرب
طاجن مكرونه بالفراااااخ والبشاميل
مقدمه من الشيف فاطمه محمود
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهى نص ساعه
الطريقه 🤔
اواابتجيبى 2 صدر فرخه وتبليهم بتوابلك كلها اللي بتحبيها
وبعدين تسيبها في التلاجه ساعتين
ونشوحها في طاسه تاخد لون حلو وطلعيها وفي نفس الطاسه
فلفل الوان وطماطم وبصل متقطعين صغير وعليهم ملح وفلفل وكمون وكسبره وتوم وبصل بودر وكارى وبابريكا يتشووووحو حلو ونقطع صدور الفراخ قطع ونحطهم عليهم وبس كده
هنعمل الباشميل عادى وعليها جبنه رومى مبشوره
هنسلق مكرونه صغيره
في الطاجن هنحط المكرونه وعليها خلطه الفراخ ونقلب وعلي الوش الباشميل وندخلها الفرن وبس كده
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
شارك
غرد
غرد
الكاتب : Unknown
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق