أسباكتي مع كرات اللحم ( ميت بولز )
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // نصف ساعه
مدة الطهي // نصف ساعه
المكونات //
نصف كيلوا مكرونه اسبكتي
نصف كيلوا لحمه مفرومه
عدد واحد رومي
عدد واحده من الطماطم
ملح فلفل & ثوم مهروس
بيضه & جزر بودر
قليل من القرفه & قليل من الشطه
ملعقة بقسماط & بصله مبشوره
الطريقه //
نسلق المكرونه ونصفيها ونتركها في المصفاه - ناخذ اللحمه المفرومه ونتبلها بالملح - الفلفل - الثوم المهروس - ملعقة بقسماط بصله مبشوره - جنجر بودر - شطه حسب الرغبه قليل من القرفه - بيضه .
نتبل اللحمه جيدا ونعملها كور ونضعها علي ورق زبده
نحضر الصوص للحمه اولا نقطع بصله كبيره مربعات صغيره ونشوحها ثم ننزل بثلاث فصوص ثوم مهروسين وننزل علي طول بكوبين من الماء وحوالي ملعقتين من الصلصه والفلفل المقطع والطماطم المقطعه ونتبل الصوص بالملح والفلفل قليل من الشطه وسنه من القرفه البودر ونترك الصوص يندمج
بعد ذالك ننزل باللحم يطيب في الصوص وبعد تمام الطياب ناخذ ملعقتان كبيرتان من الصوص نلخبطهم بالاسباكتي ثم نحضر أطباق الطعام ونضع المكرونه ومن فوقها كرات اللحم وقليل من الخضره وقليل من الموزاريلا وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // نصف ساعه
مدة الطهي // نصف ساعه
المكونات //
نصف كيلوا مكرونه اسبكتي
نصف كيلوا لحمه مفرومه
عدد واحد رومي
عدد واحده من الطماطم
ملح فلفل & ثوم مهروس
بيضه & جزر بودر
قليل من القرفه & قليل من الشطه
ملعقة بقسماط & بصله مبشوره
الطريقه //
نسلق المكرونه ونصفيها ونتركها في المصفاه - ناخذ اللحمه المفرومه ونتبلها بالملح - الفلفل - الثوم المهروس - ملعقة بقسماط بصله مبشوره - جنجر بودر - شطه حسب الرغبه قليل من القرفه - بيضه .
نتبل اللحمه جيدا ونعملها كور ونضعها علي ورق زبده
نحضر الصوص للحمه اولا نقطع بصله كبيره مربعات صغيره ونشوحها ثم ننزل بثلاث فصوص ثوم مهروسين وننزل علي طول بكوبين من الماء وحوالي ملعقتين من الصلصه والفلفل المقطع والطماطم المقطعه ونتبل الصوص بالملح والفلفل قليل من الشطه وسنه من القرفه البودر ونترك الصوص يندمج
بعد ذالك ننزل باللحم يطيب في الصوص وبعد تمام الطياب ناخذ ملعقتان كبيرتان من الصوص نلخبطهم بالاسباكتي ثم نحضر أطباق الطعام ونضع المكرونه ومن فوقها كرات اللحم وقليل من الخضره وقليل من الموزاريلا وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق