تورته فانيليا بحشو الكريمه وصوص الشيكولاته
مقدمه من دينا عمر
المقادير
300 جرام دقيق
_ 50 جرام نشا
_ 250 جرام سكر _
330 جرام بيض (7 كبار )
_16 جرام بيكنج بودر (كيس)
ربع معلقه صغيره فانليا
_50 جرام محسن جل
_150 جرام مايه (كوب إلا ربع )
الطريقه
اضربى كل المكونات مره واحده لمدة لحد القوام ما يبقى كريمى وهاتى صينيه مقاس 28 وحطى ورقة زبده فى القعر وادهنى اجناب الصينيه وورقة الزبده بفرشه زيت وانزلى بالخليط ودخليه الفرن على 180 ويكون شغال من قبلها حوالى ساعة إلا ربع واتاكدى إنها استوت اغرزى خله فى النص لحد ما تطلع نظيفة تبقى كده استوت تطلعيها وتخرجيها من الصنيه على شبكه علشان ما تعجنش وتسبيها تبرد براحتها قبل ما تقطعيها 3طبقات احشيهم بالكريمة وقفليها بالكريمة كلها من الخارج وزوقى براحتك بالترانسفير أو الفرمسيل
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من دينا عمر
المقادير
300 جرام دقيق
_ 50 جرام نشا
_ 250 جرام سكر _
330 جرام بيض (7 كبار )
_16 جرام بيكنج بودر (كيس)
ربع معلقه صغيره فانليا
_50 جرام محسن جل
_150 جرام مايه (كوب إلا ربع )
الطريقه
اضربى كل المكونات مره واحده لمدة لحد القوام ما يبقى كريمى وهاتى صينيه مقاس 28 وحطى ورقة زبده فى القعر وادهنى اجناب الصينيه وورقة الزبده بفرشه زيت وانزلى بالخليط ودخليه الفرن على 180 ويكون شغال من قبلها حوالى ساعة إلا ربع واتاكدى إنها استوت اغرزى خله فى النص لحد ما تطلع نظيفة تبقى كده استوت تطلعيها وتخرجيها من الصنيه على شبكه علشان ما تعجنش وتسبيها تبرد براحتها قبل ما تقطعيها 3طبقات احشيهم بالكريمة وقفليها بالكريمة كلها من الخارج وزوقى براحتك بالترانسفير أو الفرمسيل
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق