جلاش بالبسبوسه
مقدم من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى عشر دقائق
المقادير
لفه جلاش
كوب سميد
ربع كوب سكر
ربع كوب جوز هند ناعم
فانيليا
معلقه صغيرة بيكنج بودر
للشربات كوب ماء
كوب سكر
عصير ليمونه
فانيليا
الطريقه
على النار فى مقلا ه غير قابله للصق تخط المكونات السميدوالسكر والفانيليا والبكنج بودر
واضيف السمنه وااخلط فى اتجاه واحد ببطيء ثم اضيف اللبن وتخلط وقلب حتى الحصول على بسبوسه طريه ونتركها تبرد وناخد ورقه جلاش وندهنها سمنه ويوضع معلقتين من حشو البسبوسه وتلف رول ثم ترص بالصنيه ونكرر العمليه حتى الانتهاء وبالف هنا وشفا
طريقه الشربات
الماء والسكر يغلو غلوتبن اضيف الليمون والفانيلياوتترك تغلى عى النار حتى تصبح قوام كثيف
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى عشر دقائق
المقادير
لفه جلاش
كوب سميد
ربع كوب سكر
ربع كوب جوز هند ناعم
فانيليا
معلقه صغيرة بيكنج بودر
للشربات كوب ماء
كوب سكر
عصير ليمونه
فانيليا
الطريقه
على النار فى مقلا ه غير قابله للصق تخط المكونات السميدوالسكر والفانيليا والبكنج بودر
واضيف السمنه وااخلط فى اتجاه واحد ببطيء ثم اضيف اللبن وتخلط وقلب حتى الحصول على بسبوسه طريه ونتركها تبرد وناخد ورقه جلاش وندهنها سمنه ويوضع معلقتين من حشو البسبوسه وتلف رول ثم ترص بالصنيه ونكرر العمليه حتى الانتهاء وبالف هنا وشفا
طريقه الشربات
الماء والسكر يغلو غلوتبن اضيف الليمون والفانيلياوتترك تغلى عى النار حتى تصبح قوام كثيف
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق