كرواسو مورق بالشيكولاته
مقدمه من دينا عمر
المقادير
نص كيلو دقيق
_ نص كوب زيت
_ نص كوب لبن
_ 2ملعقة كبيرة سكر
_ بيضة
_ ربع معلقة صغيرة فانيليا
_ ملعقة كبيرة خميرة فورية
_ رشة ملح
_ ماء دافى للعجن
الطريقه
في طبق اخلطى الدقيق مع رشة الملح ودوبى الخميره فى شويه مايه ونزليها وقلبى وانزلى بالسكر واللبن والزيت والبيضه والفانيليا وكملى عجن بالماء لحد ما تلم معاكى وتبقي عجينه متماسكة وسبيها تخمر وبعدين خدى جزء من العجينه وافردى بالنشابه وقطعيها مثلثات وحطى حته شيكولاته فى قاعدة المثلث ولفيه لحد ما توصلى لراس المثلث وخلى القفله لتحت ورصيه فى صينيه مدهونه زيت وسبيه يخمر تانى ودخليه الفرن على درجة حرارة 200
الوش
بيضة _ فانيليا _ 2ملعقة لبن
اضربيهم كويس وادهنى الوش ورشى سمسم لو حبيتى
ملحوظة
لو عايزه تحشيه جبنه حطى معلقة صغيرة سكر بس
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من دينا عمر
المقادير
نص كيلو دقيق
_ نص كوب زيت
_ نص كوب لبن
_ 2ملعقة كبيرة سكر
_ بيضة
_ ربع معلقة صغيرة فانيليا
_ ملعقة كبيرة خميرة فورية
_ رشة ملح
_ ماء دافى للعجن
الطريقه
في طبق اخلطى الدقيق مع رشة الملح ودوبى الخميره فى شويه مايه ونزليها وقلبى وانزلى بالسكر واللبن والزيت والبيضه والفانيليا وكملى عجن بالماء لحد ما تلم معاكى وتبقي عجينه متماسكة وسبيها تخمر وبعدين خدى جزء من العجينه وافردى بالنشابه وقطعيها مثلثات وحطى حته شيكولاته فى قاعدة المثلث ولفيه لحد ما توصلى لراس المثلث وخلى القفله لتحت ورصيه فى صينيه مدهونه زيت وسبيه يخمر تانى ودخليه الفرن على درجة حرارة 200
الوش
بيضة _ فانيليا _ 2ملعقة لبن
اضربيهم كويس وادهنى الوش ورشى سمسم لو حبيتى
ملحوظة
لو عايزه تحشيه جبنه حطى معلقة صغيرة سكر بس
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق