الصنف الدجاج المحمر وسر اللون الذهبيي
مقدم من اميره شريف
مده التحضير 10دقائق
مده الطهي 30دقيقه
أولا نحضر دجاجه حسب الحجم المطلوب تغسل بملح وخل وليمون من الداخل والخارج نجهز إناء بع ماء دافئ ننزلها ونخرجها كذا مره للتخلص من الملح والليمون واي زفاره
علي النار إناء به ماء ورق لوري فص حبهان بصل طماطم جزر
نسلق الدجاجة لمده 30دقيقه علي نار متوسطه ثم هادئه
نخرجها بحرص في مصفه نجهز زيت ساخن به معلقه صغيره ملح وننزل الدجاجه تتحمر هتاخد اللون الدهبي الجميل ومش هتلزق وبلهنا
مقدم من اميره شريف
مده التحضير 10دقائق
مده الطهي 30دقيقه
أولا نحضر دجاجه حسب الحجم المطلوب تغسل بملح وخل وليمون من الداخل والخارج نجهز إناء بع ماء دافئ ننزلها ونخرجها كذا مره للتخلص من الملح والليمون واي زفاره
علي النار إناء به ماء ورق لوري فص حبهان بصل طماطم جزر
نسلق الدجاجة لمده 30دقيقه علي نار متوسطه ثم هادئه
نخرجها بحرص في مصفه نجهز زيت ساخن به معلقه صغيره ملح وننزل الدجاجه تتحمر هتاخد اللون الدهبي الجميل ومش هتلزق وبلهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق