العزيزية
مقدمة من شيف/جيهان عبدالهادي
المقادير
ربع كيلو مكرونة اسباجتي
كيلو لبن حليب كامل الدسم
ربع كيلو سكر /عدد 2بيض
كوب كريمة لباني /2 ملعقة كبيرة زبدة
4 ملاعق نشا/ ملعقة صغيرة فانيليا
جوز هند زبيب ..فروتا مسكرة ..مكسرات
الطريقة
تسلق المكرونة في ماء مغلي
تصفي وتضرب في الخلاط مع الحلييب والنشا
والسكر والبيض والفانيليا ونص كوب جوز هند
تضاف في حلة علي النار مع التقليب المستمر
حتي يسمك القوام يضاف لها كوب الكريمة
او قشطة..غوة واحدة ..يدهن بايركس بملعقة زبدة
ويضاف فيه الخليط يضاف علي الوجة ملعقة زبدة
وتتساوي بملعقة ..ممكن اضافة قشطة للوجه
حسب الرغبة.تتدخل فرن ساخن مظة ربع ساعة
حتي يحمر الوجه وتخرخ تهدا وتزين بجوز هند وزبيب مكسرات فواكه مسكرة حسب المتاح
وتهدا تماما وتقطع وتقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمة من شيف/جيهان عبدالهادي
المقادير
ربع كيلو مكرونة اسباجتي
كيلو لبن حليب كامل الدسم
ربع كيلو سكر /عدد 2بيض
كوب كريمة لباني /2 ملعقة كبيرة زبدة
4 ملاعق نشا/ ملعقة صغيرة فانيليا
جوز هند زبيب ..فروتا مسكرة ..مكسرات
الطريقة
تسلق المكرونة في ماء مغلي
تصفي وتضرب في الخلاط مع الحلييب والنشا
والسكر والبيض والفانيليا ونص كوب جوز هند
تضاف في حلة علي النار مع التقليب المستمر
حتي يسمك القوام يضاف لها كوب الكريمة
او قشطة..غوة واحدة ..يدهن بايركس بملعقة زبدة
ويضاف فيه الخليط يضاف علي الوجة ملعقة زبدة
وتتساوي بملعقة ..ممكن اضافة قشطة للوجه
حسب الرغبة.تتدخل فرن ساخن مظة ربع ساعة
حتي يحمر الوجه وتخرخ تهدا وتزين بجوز هند وزبيب مكسرات فواكه مسكرة حسب المتاح
وتهدا تماما وتقطع وتقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق