الخميس، 4 يناير 2018

تشيز كيك على البارد مقدم من الشيف المتميزة جيهان عبد الهادي -موقع واذاعه اخبار العرب

.تشيز كيك عالبارد مقدمة من /شيف جيهان عبدالهادي المقادير 5باكو بسكويت سادة ...كوب زبدة سايحة... م ص نسكافيه. ..3كوب جوز هند... كوب حليب مكثف 1/4كيلو شيكولاتة خام...او جلاكسي .... لو امكن كريمة شانتي مع جبن كريمي.ممكن الاستغناء عنهم بس انا عجنت بيهم الجوز هند مع الحليب المكثف ومزينة منها وردات الوجه مع كراز .الطريقة. 1- اولا يفرم البسكويت مع الزبدة السايحة في الكبة اوخلاط حسب المتاح 2-يخلط جوز الهند مع الحليب المكثف والتشيز الجبنة الكيري والكريمة. 3-تسيح الشيكولاتة مع نص كوب لبن وقطعة زبدة في الميكروويف او حمام مائي .بولة في قلبها بولة اصغر يوضع فيها المكونات وفي الاكبر يوضع الماء تلتها..واحذروا الماء يلامس الشيكولاتة 4-تحضري كب كيك..وورق بليسيه للكب.. وصنية تشيز حطي في كل كب شوية بسكويت واضغطي عليه بكوب او ايدك.ثم يضاف عليه طبقة جوز هند المعجون بالحليب. وتتغطي عليه ايضا . ثم تضيفي عليه طبقة شيكولاته سايحة ويوضع في الثلاجة طريقة اخري تعملي كور من جوز الهند وتغمسيها في الشيكولاتة السايحة...وتوضع علي شبكة تتصفي..وممكن تعملي جزء منها تدحرجيه في البسكويت المطحون طريقة اخري في صنية طبقة بسكويت واكبسيها وعليها طبقة شيكولاتة وطبقة جوز هند .وطبقة تشيز بالجبنة الكريمي مع الكريمة .وعليها صوص شيكولاتة طريقة اخري من نفس المكونات كل البواقي اللي فضلت من الخليط اعجنيهم علي بعض وضيفي عليهم صوص الشكولا واعمليهم كور ودحرجيهم في جوز هند او بسكويت مفتفت او فرماسيلا الوان او بني حطيهم في الثلاجة لما يتماسكوا.والف هنا. مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013