الثلاثاء، 27 فبراير 2018

بلح الشام مقدمة من الشيف ناهد مندور _موقع واذاعة اخبار العرب

بلح الشام روووعه
يستحق التجربه
المقادير
كوب ماء
كوب دقيق
ربع كوب زيت
رشه ملح.رشه سكر.ربع معلقه صغيره خل
3بيض.فانيليا
الشربات
كوب سكر عليهم نص كوب ميه ونص ليمونه
الشربات يكون تقيل
الطريقه
ضعى الميه والزيت والسكر والملح فى حله على النار لما يغلوا ضيفى الدقيق دفعه واحده وقلبى لغايه ما الدقيق يفصل من جوانب الحله قلبى دقيقتين وطفى النار وسيبه يبرد خاالص
ابتدى ضيفى البيض واحده واحده وكل مره اعجنى بايدك ضيفى مع اول بيضه الفانيليا ومع اخر بيضه ربع معلقه صغيره خل
حطى العجينه فى الكيس المخصص لبلح الشام
ابتدى نزلى بلح الشام فى زيت غزير باااارد ...باااارد
ولعى نار هاديه وسيبيه لو طلع لفوق كده يبقى نجحتى مبروك
بعد كده حطيه فى الشربات وصفيه فى مصفاه
لو عاوزة تعملى تانى لازم تبردى الزيت
يعنى كل مره لازم يكون الزيت بارد
ناهد مندور

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013