الثلاثاء، 27 فبراير 2018

الرقاق مقدمة من الشيف المتميزة نجوى ابراهيم _موقع واذاعة اخبار العرب


من مطبخ نجوي إبراهيم عملتلكم صينية الرقاق علي نار البوتاجاز التحضير 15 دقيقه علي حسب تجهيزك للحشو التسويه 15 دقيقه
المقادير
عدد 8وحدات رقاق
الحشو أي حاجه بتحبيها مشكل لحوم أو عصاج
بيضه أو جبنه موتزاريلا أو أي نوع
مرقه للتسقيه
الطريقه
نسمي الله
ندهن الصينيه سمنه وناخد رقاقايه ونبلها بالمرقه ونرص ونرشرش عليهم سمنه خفيف وهاكذا نعمل 4وحدات ونحشي الحشو نضرب البيضه ونرشها علي الحشو لو في حبنه نستغني عن البيضه ده علشان تمسك في بعضها ونرجع نصرص تاني الأربع وحداتها اللي فاضلين ومتنسيش ترشرشي السمنه وحطيها علي النار وتكونت متوسطه وبمعلقه لملمي من الجاناب بشويش بعد 7 دقيقه تقريبا اقلبيها علي الوش التاني وادهني دهنة سمنه والف هنا 👌👌nagwa

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013