طريقة الديك الرومى
مدة التحضير 40 دقيقه
مدة الطهى بالفرن ساعه
الطريقه
تحضر ديك رومى 7كيلو
ابدا أوسع ما بين الجلد واللحم لكى اتبله
ابدا ابشربصله كبيره ووضع التوابل الاتبه
فلفل اسمر وبودر توم وبصل وقرفه ومعلقة خل بلسمك
وملح وتخلط المكونات على بعض
ثم تبدأ اتبل بيها الديك من تحت الجلد ومن الداخل
ثانيا أحضر اى نوع خضار الموسم حزر بطاطس فاصوليا
خضرا واتبلها بنفس التتبيله وافرشها تحت الديك فى صنبه ثم أضع الديك واغطى الصنيه بورق الألمنيوم وادخلها الفرن لمدة ساعه وبعد سويها ارفع الورق الألمنيوم ثم أضعها تحت الشوايه حتى يتحمرلونها
وبالف هنا
مدة التحضير 40 دقيقه
مدة الطهى بالفرن ساعه
الطريقه
تحضر ديك رومى 7كيلو
ابدا أوسع ما بين الجلد واللحم لكى اتبله
ابدا ابشربصله كبيره ووضع التوابل الاتبه
فلفل اسمر وبودر توم وبصل وقرفه ومعلقة خل بلسمك
وملح وتخلط المكونات على بعض
ثم تبدأ اتبل بيها الديك من تحت الجلد ومن الداخل
ثانيا أحضر اى نوع خضار الموسم حزر بطاطس فاصوليا
خضرا واتبلها بنفس التتبيله وافرشها تحت الديك فى صنبه ثم أضع الديك واغطى الصنيه بورق الألمنيوم وادخلها الفرن لمدة ساعه وبعد سويها ارفع الورق الألمنيوم ثم أضعها تحت الشوايه حتى يتحمرلونها
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق