نص كيلو صدور فراخ بانيه رفيعه
صدور رومى مدخن
أو لانشون فراخ أو لحمه
جبنه شيدر
الطريقه
نتبل شرايح الفراخ بملح وفلفل أسمر
وبهارات فراخ
ونفرد شريحه الفراخ على كيس استرتش
ونحط اللانشون وعليه الجبنه ونلف رول
ونقفل الكيس من الجوانب كويس وهكذا
لما نخلص نحطه بالكيس فى الفريزر نص
ساعه
ونطلعه نفك الكيس
ونحضر بيضه مضروبه برشه فلفل أسمر
وطبق فيه بقسماط على دقيق
ونحط الكوردن بلو فى البيض ونطلعه
على خلطه الدقيق والبقسماط ونقلى
فى زيت سخن وغزير على نار هاديه
علشان يستوي كويس
وبألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق