كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه: بلح الشام
مقدم من شيف حسين أبو زيد
مده التحضير : 30 دقيقة
مده التسويه : 10دقائق
المكونات:
كوب دقيق شديد
كوب ماء
ربع كوب زيت
بيضتين
بياض بيضتين
نصف ملعقة فانيليا
شربات تقيل
٢كوب سكر
٢كوب ماء
عصير ليمونه
الطريقه
نضع الماء والزيت وذره فانيليا
فى إناء يغلو على النار وننزل
بالدقيق ونقلبهم جيدا ثم
نطلعهمو نفردهم في صينيه
او على الرخامه يبردو وبعد ذلك
نضيف بيضتين وبياض بيضتين
وذره فانيليا ونخلطهم جيدا
ونتركهم يشدو شويه ونملاء
الكيس الكورنيه ونصب في
الزيت ويكون دافي ليس سخن
ومنكترش اوي في الطاسه
وبعد ذلك نعلى عليه ونقلب
حتى ياخذ لون ذهبى ونطلعه
و ننزله في شربات تقيل
عشر دقائق
ويقدم بألف هنا وشفا
اسم الوصفه: بلح الشام
مقدم من شيف حسين أبو زيد
مده التحضير : 30 دقيقة
مده التسويه : 10دقائق
المكونات:
كوب دقيق شديد
كوب ماء
ربع كوب زيت
بيضتين
بياض بيضتين
نصف ملعقة فانيليا
شربات تقيل
٢كوب سكر
٢كوب ماء
عصير ليمونه
الطريقه
نضع الماء والزيت وذره فانيليا
فى إناء يغلو على النار وننزل
بالدقيق ونقلبهم جيدا ثم
نطلعهمو نفردهم في صينيه
او على الرخامه يبردو وبعد ذلك
نضيف بيضتين وبياض بيضتين
وذره فانيليا ونخلطهم جيدا
ونتركهم يشدو شويه ونملاء
الكيس الكورنيه ونصب في
الزيت ويكون دافي ليس سخن
ومنكترش اوي في الطاسه
وبعد ذلك نعلى عليه ونقلب
حتى ياخذ لون ذهبى ونطلعه
و ننزله في شربات تقيل
عشر دقائق
ويقدم بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق