الكعك ع البارد تقريبا هو نفس مقدار الساخن لكن لا يضاف خميرة ونضرب السمن البارد مع السكر بالمضرب حتي يصبح كريمي وننزل بباقي المكونات والافضل الطريقه ع البارد حتي لا يسبب حموضة وبيكون خفيف
اما الطريقه ع السخن
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن ساخن او سايح
نصف كوب سكر بودره
باكو بيكنج بودر
نصف معلقه خميره
٣ معلقه ريحة كحك
نصف كوب سمسم
٢٠٠ مللي ماء أو لبن
نضع كل المكونات الجافه في بوله ثم يسخن السمن وننزل علي الدقيق يبس جيدا باليد وبعدين ننزل بالساءل
اما الطريقه ع السخن
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن ساخن او سايح
نصف كوب سكر بودره
باكو بيكنج بودر
نصف معلقه خميره
٣ معلقه ريحة كحك
نصف كوب سمسم
٢٠٠ مللي ماء أو لبن
نضع كل المكونات الجافه في بوله ثم يسخن السمن وننزل علي الدقيق يبس جيدا باليد وبعدين ننزل بالساءل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق