اسم الوصفه:بسكوت الكيس
مقدم من :هناء الطرابيلي
مده التحضير :30دقيقة
مده التسويه :25دقيقة
المكونات
كيلو دقيق
٢٥٠ جرام سكر بودره
باكو ببكنج بودر
٤ بيض فانليا
٦٠٠ جرام ذبده
ربع كوب لبن
نصف كوب جوز هند مطحون
معلقه اسانس جوز هند
الطريقه
توضع الذبده مع السكر في
العجان وتضرب حتي تصبح
كريمي ثم يضاف البيض واحده
واحده ثم اللبن وبعدين نضيف
الدقيق والبودر وجوز الهند
ثم يشكل بكيس الحلواني
يخبز في فرن ١٧٠د
مقدم من :هناء الطرابيلي
مده التحضير :30دقيقة
مده التسويه :25دقيقة
المكونات
كيلو دقيق
٢٥٠ جرام سكر بودره
باكو ببكنج بودر
٤ بيض فانليا
٦٠٠ جرام ذبده
ربع كوب لبن
نصف كوب جوز هند مطحون
معلقه اسانس جوز هند
الطريقه
توضع الذبده مع السكر في
العجان وتضرب حتي تصبح
كريمي ثم يضاف البيض واحده
واحده ثم اللبن وبعدين نضيف
الدقيق والبودر وجوز الهند
ثم يشكل بكيس الحلواني
يخبز في فرن ١٧٠د
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق