السبت، 7 يوليو 2018

سمك بورى سنجارى المبدعه أم يامن

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه سمك بوري سنجاري
مقدمه ام يامن
مده التحضير 60دقيقة
مدة الطهي 15دقيقه

المكونات

سمك بوري حجمه كبير متنضف ومفتوح لحشو السنجاري
بصله كبيره مقطعه مكعبات صغيره
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
ليمون شرائح
عصير ليمون .
بقدونس مفروم ناعم
كسبرة خضرا
شبت مفرومين
توم مفروم
 ملح .
كمون
 شطه
 توابل سمك
 فلفل احمر حار

الطريقه...

نغسل السمك جيدا ونتركه في
 مياه بملح وعصير ليمون لمده
نصف ساعه . ثم نقوم بشطفه .
نخلط كل التتبيلة مع بعض
ونرص السمك في الصينيه
ونضع الخلطه عليه وعلي
 والوش شرائح الليمون ورشة
 زيت علي الوش وتدخله الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013