الأحد، 29 يوليو 2018

أجمل وألذ تشيز كيك لشيفتنا المتألقه سحر يوسف

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه: تشيز كيك
مقدم من    : سحر يوسف
مده التحضير: 60دقيقه
مده التفريز   :يوم كامل
المكونات
بسكويت ساده
زبده
١٠ مكعبات جبنه كيرى
كوب سكر بودر
٢ باكو كريم شانتيه
٣ملاعق جيلاتين
علبه زبادى
كوب حليب
الطريقه
اول حاجه فرمت بسكوت ڤي الكبه
وضيفت عليه الذبدة السايحه ووضعته
 في الصينيه وضغطت عليه جيدا وتركته
 في التلاجه
الطبقه التانيه -نحضر عشر مكعبات كيري
 وعليهم كوب سكر بودره وعلبه ذبادي
وعلبه قشطه وفانيليا وضربتهم بالمضرب
الكهربا وفي بوله تاني ضربت كيسين كريم
شانتيه بكوب حليب ساقع وضفتهم علي
 الخليط السابق وكنت مدوبه ٣ملاعق
جيلاتين في نصف كوب ماء مغلي
 وتركتهم يبردو وقلبتتهم كلهم
 وضفتهم فوق طبقه البسكوت
 وتركتهم في التلاجه حتى مالطبقه
مسكت وعملت جيلي وضفتو فوق
الطبقه التانيه وسبتهم ليله كامله في
 الثلاجه ويقدم بالف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013