كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه: بلح الشام
مقدم من : شيف مصطفي مختار
مده التحضير : 15دقيقه
مده التسويه: 10دقائق
المكونات
250 جرام دقيق
250 جرام مايه
2كيس فانليه
70جرام زيت
3بيضات
الطريقه
نحضر حله نضعهاعلى النار
ونضع فيها الماء والزيت يغلو
وانزل عليهم بالدقيق وأستمر
بالتقليب بالنشابه أو بأي شي
يكون موجود عندك من سهل
انك تقلبي بيه حتى العجين
يصبح متماسك ببعضه انزله
أفرادها على الرخامه للمده
10دقايق وانزل عليه بالبيض
واحده واحده وانزل بكيس
الفانليه وارجع إنزال بالبيض
تأني واحده واحده حتى
العجين ميتماسك ببعضه
نحضر صنيه الزيت ويكون
زيت هادي جدا ونقلي فيه
بكيس
الحلواني حتى تمتلىء الصنيه
ميكون فيه كتير وإبداء أعلى
النار شويه واحده واحده أفضل
اقلب فيه ليكون لون واحد ياخد
اللون المفضل بتاعه وطلعه احط
في شربات تقيل يكون بارد لو
هنحشي نوتلا تقسمي الصابع
إلى نصين وتضعى الحشو
نوتلا أو كريمه الحشو
المفضل ليكي
بالف هناااااا ليكم
اسم الوصفه: بلح الشام
مقدم من : شيف مصطفي مختار
مده التحضير : 15دقيقه
مده التسويه: 10دقائق
المكونات
250 جرام دقيق
250 جرام مايه
2كيس فانليه
70جرام زيت
3بيضات
الطريقه
نحضر حله نضعهاعلى النار
ونضع فيها الماء والزيت يغلو
وانزل عليهم بالدقيق وأستمر
بالتقليب بالنشابه أو بأي شي
يكون موجود عندك من سهل
انك تقلبي بيه حتى العجين
يصبح متماسك ببعضه انزله
أفرادها على الرخامه للمده
10دقايق وانزل عليه بالبيض
واحده واحده وانزل بكيس
الفانليه وارجع إنزال بالبيض
تأني واحده واحده حتى
العجين ميتماسك ببعضه
نحضر صنيه الزيت ويكون
زيت هادي جدا ونقلي فيه
بكيس
الحلواني حتى تمتلىء الصنيه
ميكون فيه كتير وإبداء أعلى
النار شويه واحده واحده أفضل
اقلب فيه ليكون لون واحد ياخد
اللون المفضل بتاعه وطلعه احط
في شربات تقيل يكون بارد لو
هنحشي نوتلا تقسمي الصابع
إلى نصين وتضعى الحشو
نوتلا أو كريمه الحشو
المفضل ليكي
بالف هناااااا ليكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق