اولا كل سنه وكل اعضاء مطبخ اخبار العرب بالف صحه وخير وطيبين بمناسبه عيد الاضخي اعاده الله علينا جميعا بالخير اسمحوا لي اقدم لكم الصنية قطع لحم بالبصل في الفرن بعد الصدمه بالتتبيله ولا اروووووع. مقدم من / كريمة علي .
مده التحضير /15 دقيقه .
مده الطهي /30 دقيقه تقريبا .
في صنية في الفرن والطعم حكاااااية
المقادير :
😍😍😍
كيلو لحم قطع .
بصل .
طماطم و فلفل شرائح
ملح .
فلفل اسمر ورشه قرفه .
حبهان و مستكة ورشه جنزبيل .
ورق لورا و بهارات مشكلة .
روزماري و معلقه زيت للصدمه .
كوب شوربة
الطريقة :
😍😍😍
احضر وعاء علي النار فيها معلقة زيت و اشوح اللحم مدة ٣ دقائق بعد التتبيله الاولي بشر بصله وبهاراتها واضع فصين مستكه وحبهان و اصب عليها الماء الساخن و اطلع الريم .
و اجيب طاسة فيها معلقة زيت واضع فيها طماطم و بصل شرائح وجميع التوابل السابقة و اشوحهم علي النار لحد ما يدبلوا و بعدين نضيف كوب الشوربة و اتركه علي النار مدة خمس دقايق و اجيب صنية أضع فيها جزء من الخلطة و اصب باقي الخلطة فوق اللحمه و ادخلها فرن الوش يتحمر و تطلع .
وممكن في طاجن ولا اروووووع وده اشكال تقديمه .
بألف هنا .
كتبت //ام ميدو
مده التحضير /15 دقيقه .
مده الطهي /30 دقيقه تقريبا .
في صنية في الفرن والطعم حكاااااية
المقادير :
😍😍😍
كيلو لحم قطع .
بصل .
طماطم و فلفل شرائح
ملح .
فلفل اسمر ورشه قرفه .
حبهان و مستكة ورشه جنزبيل .
ورق لورا و بهارات مشكلة .
روزماري و معلقه زيت للصدمه .
كوب شوربة
الطريقة :
😍😍😍
احضر وعاء علي النار فيها معلقة زيت و اشوح اللحم مدة ٣ دقائق بعد التتبيله الاولي بشر بصله وبهاراتها واضع فصين مستكه وحبهان و اصب عليها الماء الساخن و اطلع الريم .
و اجيب طاسة فيها معلقة زيت واضع فيها طماطم و بصل شرائح وجميع التوابل السابقة و اشوحهم علي النار لحد ما يدبلوا و بعدين نضيف كوب الشوربة و اتركه علي النار مدة خمس دقايق و اجيب صنية أضع فيها جزء من الخلطة و اصب باقي الخلطة فوق اللحمه و ادخلها فرن الوش يتحمر و تطلع .
وممكن في طاجن ولا اروووووع وده اشكال تقديمه .
بألف هنا .
كتبت //ام ميدو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق