كتبت عايده السحراوى
تكات مفيده ومهمه عند طبخ
المحشي والملوخيه والفراخ
لكن في بعض نقط أريد
أن اوضحهااااا
اسم الوصفه : ملوخيه
مقدم من : هاجر فتحى
مده التحضير :30دقيقه
مده الطهى : 10دقائق
المكونات
حزمة ملوخيه
توم
كزبره ناشفه
الطريقه...
وتغسل وتتنشف وتتخرط وعند
بتخريط الملوخيه اخرطو معاها
قرن فلفل اخضر حار وهتدعولي
طعمهااا روعه بجد...
وبتحضرو شوربه في إناء علي
قد الملوخيه ونضع فيها حتى
ثوم وكزبره من اللي انتو دقتوها
للطشه نضعها في الشوربه وتنزلو
الملوخيه عليها وعندما تسخن
تعملوا الطشه وبالهنا والشفاااااا
وبالنسبه البتنجان انا بقوره وممكن
بعد ٣او ٤ ايام وبعد
ذلك أحسبه وبيبقو طازه وابيض
وزي الفل. السر في..أن بقوره ونضعه
في كيس واربطه ومبجبش عليه نقطة
ماء ولما اجي اعمله اغسله بيبقي طلوع
كاني لسه مقوراااه
وبالنسبه للفراخ حتى يكون
لونها ذهبي وحلو كده نضع
ملعقة سمن وشوية زيت
واحمر فيهم بتبقي دهبي
ومقرمشه
وجميله
يارب اكون فيدتكم
وبالهنا والشفا للجميع
تكات مفيده ومهمه عند طبخ
المحشي والملوخيه والفراخ
لكن في بعض نقط أريد
أن اوضحهااااا
اسم الوصفه : ملوخيه
مقدم من : هاجر فتحى
مده التحضير :30دقيقه
مده الطهى : 10دقائق
المكونات
حزمة ملوخيه
توم
كزبره ناشفه
الطريقه...
وتغسل وتتنشف وتتخرط وعند
بتخريط الملوخيه اخرطو معاها
قرن فلفل اخضر حار وهتدعولي
طعمهااا روعه بجد...
وبتحضرو شوربه في إناء علي
قد الملوخيه ونضع فيها حتى
ثوم وكزبره من اللي انتو دقتوها
للطشه نضعها في الشوربه وتنزلو
الملوخيه عليها وعندما تسخن
تعملوا الطشه وبالهنا والشفاااااا
وبالنسبه البتنجان انا بقوره وممكن
بعد ٣او ٤ ايام وبعد
ذلك أحسبه وبيبقو طازه وابيض
وزي الفل. السر في..أن بقوره ونضعه
في كيس واربطه ومبجبش عليه نقطة
ماء ولما اجي اعمله اغسله بيبقي طلوع
كاني لسه مقوراااه
وبالنسبه للفراخ حتى يكون
لونها ذهبي وحلو كده نضع
ملعقة سمن وشوية زيت
واحمر فيهم بتبقي دهبي
ومقرمشه
وجميله
يارب اكون فيدتكم
وبالهنا والشفا للجميع
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق