الجمعة، 28 سبتمبر 2018

جلاش بالسجق مقدم من الشيف المبدعه ميرفت رجب

احلي جلاش بالسجق ده ولا ايه👌👌😋😋😋😋
المقادير
لفة جلاش نص كيلو
ربع كيلو سجق
طماطم متقطعة قطع صغيرة
فلفل اخضر متقطع حلقات
بصلة مبشورة
جبنة تركي جبنة موتزاريلا
الطريقة
نجيب طاسة فيها شوية زيت ونشوح السجق والبصل وبعدين الطماطم والفلفل وشوية جبنة تركي ونقلبهم شوية ونطفي عليها
نجيب صنية وندهنها زبدة ونرص ورق الجلاش وندهن زبدة بين كل ورقة ونحط خليط السجق في النص وبعدين بقيت كمية الجلاش وندهن كل ورقة زبدة لحد مانخلص الورق كله وبعدين نجيب كوب لبن وبيضة وفلفل اسود وملح ونضربهم مع بعض ونحطهم علي وش الجلاش بعد مانقطعه وبعدين نرش شوية جبنة موزاريلا علي الوش وندخلها الفرن علي درجة 200 لمدة نص ساعة تحمر وتاخد لون ونطلعها وبالف هناااا وهتاكلو احلي جلاش بالسجق تحفةةةة بجد. 👌😋

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013