الاثنين، 26 نوفمبر 2018

الفطير الشرقي مقدم من الشيف المتألقه رنا مسلم

الفطير الشرقي الجامد جدااااا 👌👌
مقدم من الشيف المتألقه رنا مسلم
المقادير:
4اكواب دقيق جميع الاستخدامات وملعقه كبيره سكر وملعقه صغيره ملح و2كوب وربع ماء وزيت وزبده او سمنه بلدي للفرد. سجق. فلفل الوان. زيتون.  جبنه رومي. جبنه موتزريلا...
الطريقه:
 هنجيب بوله ونضع فيها الدقيق والسكر والملح ونعجن  بالماء جيدا لمدة 10 دقائق لغاية ماتكون عجينه ناعمه ومطاطيه هنقسم العجينه لكور متوسطه الحجم وندهن طبق بالزيت ونضع فيه الكور ونسيبها ترتاح لمدة نصف ساعه الى ساعه هندهن الكاونتر زيت وسمنه ونبدأ نفرد اول كوره ونرققها جدا جدا وتحطي الحشوه ونقفل العجينه على شكل ظرف وفردت كوره تانيه بنفس الطريقه وحطيت عليها الفطيره وقفلتها زي الظرف مره ثانيه دهنت الصينيه ماده دهنيه وفردت فيها الفطيره انا خليتها وش بيتزا ضيفتلها فلفل الوان وزيتون وجبنه وده حسب الرغبه ودخلتها فرن 250 لمدة من ربع الى ثلث ساعه او حسب الفرن عندك
وبألف هنا وشفا 🌺❤

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013