اسم الوصفة/الحواوشي الايطالي
مقدم من / كريمة علي
مدة التجهيز /60دقيقة
مدة الطهى / 15 دقيقة
مقاديرالعجين
اكيلو دقيق
بيضة
ربع معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيره سكر
ذرة فانليا
معلقة صغيره زبدة
معلقة كبيره زيت
معلقة كبيره خل
ربع معلقة خميرة فورية
مقادير الحشو
لحمة مفروم مستوية بالبصل والتوابل بتاعتها وجاهزة للحشو
فلفل وطماطم مقطعة مكعبات صغيرة
جبنة موتزريلا
الطريقة .
يتم خلط مكونات العجين حتى نحصل ع عجينة متناسقة ونتركها فى درجة حرارة الغرفة حتى تخمر ثم بعد ذلك نقوم بتقسيطها الى كور مع العلم كيلو الدقيق يعمل 6كور او اكتر لو ضغيره وردات واشكال كتير وممكن سندوتشات لاطفالنا للمدارس
ونفردها ع الرخامة حتى تصبح رقيقة ونضع الحشو بتاعنا مع الطماطم والفلفل والجبنة ونقفلها وفى طاسة وع درجة حرارة 360واول ماتاخد اللون الذهبي نطلعها ديه طريقه او في صواني في الفرن
مقدم من / كريمة علي
مدة التجهيز /60دقيقة
مدة الطهى / 15 دقيقة
مقاديرالعجين
اكيلو دقيق
بيضة
ربع معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيره سكر
ذرة فانليا
معلقة صغيره زبدة
معلقة كبيره زيت
معلقة كبيره خل
ربع معلقة خميرة فورية
مقادير الحشو
لحمة مفروم مستوية بالبصل والتوابل بتاعتها وجاهزة للحشو
فلفل وطماطم مقطعة مكعبات صغيرة
جبنة موتزريلا
الطريقة .
يتم خلط مكونات العجين حتى نحصل ع عجينة متناسقة ونتركها فى درجة حرارة الغرفة حتى تخمر ثم بعد ذلك نقوم بتقسيطها الى كور مع العلم كيلو الدقيق يعمل 6كور او اكتر لو ضغيره وردات واشكال كتير وممكن سندوتشات لاطفالنا للمدارس
ونفردها ع الرخامة حتى تصبح رقيقة ونضع الحشو بتاعنا مع الطماطم والفلفل والجبنة ونقفلها وفى طاسة وع درجة حرارة 360واول ماتاخد اللون الذهبي نطلعها ديه طريقه او في صواني في الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق