كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:فطاير بحشوات
مختلفه تنفع الفطار
مقدمه من منى فتحى
مده التحضير 10دقائق
مده التخمير 30دقيقه
مده الطهى 20 دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
٢ بيضه
ربع كوب زيت
معلقه كبيره خميره فوريه
معلقه كبيره سكر
معلقه صغيره بيكنج بودر
نصف معلقه صغيره ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقه
تخلط المواد الجافه الدقيق
والبودر والسكر والملح
الخميره نعمل ليها اختبار
قبل إضافتها للمكومات
نلم الدقيق بقليل من الماء
ثم نضع البيض وربع كوب
الزيت والخميره مع العجن
المستمر حتى تصبح عجينه
ملساء وسهله التشكيل ونتركها
تخمرتقطع إلى كور صغيره ثم
نحشيها بالحضور ال تناسبك
ويدهن الوجه حسب الرغبه
وتترك ترتاح وتدخل الفرن
لإتمام السوا الحشو للحادق
جبنه رومى وموتزريلا و
الوجه كاتشب وفلفل وممكن
زيتون وموتزريلا وزعتر
الحشو الحلو سكر وقرفه
وزبيب والوجه سمسم و
ممكن شوكولاته نيوتيلا
والف هنا يارب تعجبكم
اسم الوصفه:فطاير بحشوات
مختلفه تنفع الفطار
مقدمه من منى فتحى
مده التحضير 10دقائق
مده التخمير 30دقيقه
مده الطهى 20 دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
٢ بيضه
ربع كوب زيت
معلقه كبيره خميره فوريه
معلقه كبيره سكر
معلقه صغيره بيكنج بودر
نصف معلقه صغيره ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقه
تخلط المواد الجافه الدقيق
والبودر والسكر والملح
الخميره نعمل ليها اختبار
قبل إضافتها للمكومات
نلم الدقيق بقليل من الماء
ثم نضع البيض وربع كوب
الزيت والخميره مع العجن
المستمر حتى تصبح عجينه
ملساء وسهله التشكيل ونتركها
تخمرتقطع إلى كور صغيره ثم
نحشيها بالحضور ال تناسبك
ويدهن الوجه حسب الرغبه
وتترك ترتاح وتدخل الفرن
لإتمام السوا الحشو للحادق
جبنه رومى وموتزريلا و
الوجه كاتشب وفلفل وممكن
زيتون وموتزريلا وزعتر
الحشو الحلو سكر وقرفه
وزبيب والوجه سمسم و
ممكن شوكولاته نيوتيلا
والف هنا يارب تعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق