كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:أرز ريزو ودجاج بانيه مقرمش
مقدم من : ميرفت سعيد
مده التحضير : 10دقائق
مده الطهي :25دقيقه
المكونات
كيلوأرز بسمتي
زيت وزبده
بصل بودر
ثوم بودر
كاري،
كركم
بابريكا
بصله مبشوره
ملعقه عسل اسود
ملعقه صويا صوص
مكعب مرق
مسترده
هوت صوص
حليب
الطريقه
بس انا عملته ببسمتي عشان ولادي
بيحبوة كدةكيلو أرز وضعت زبدة وزيت
وعليهم كاري وكرم وبباريكا وبصل بودر
وثوم بودر وشوحت جيدا نزلت الارز عليهم
وعليه بصله مبشورة معلقه عسل اسود معلقه
صويا صوص مكعب مرقه وشوحت جيدا
وبعدين وضعت المياة المغليه
عملت دجاج بانيه مقرمش تحفه واهم تكه
من غير بيض بصله مبشورة ملح فلفل بهارات
دجاج بباريكا صويا صوص مسترة هوت صوص
حار معلقتين دقيق وقلبتهم بالحليب ونقعت
الدجاج 4 ساعات وبعدين تبلتهم بالبقسماط
ووضعتهم في الفريز نصف ساعه وبعدين
حمرتهم وبالف هنا
اسم الوصفه:أرز ريزو ودجاج بانيه مقرمش
مقدم من : ميرفت سعيد
مده التحضير : 10دقائق
مده الطهي :25دقيقه
المكونات
كيلوأرز بسمتي
زيت وزبده
بصل بودر
ثوم بودر
كاري،
كركم
بابريكا
بصله مبشوره
ملعقه عسل اسود
ملعقه صويا صوص
مكعب مرق
مسترده
هوت صوص
حليب
الطريقه
بس انا عملته ببسمتي عشان ولادي
بيحبوة كدةكيلو أرز وضعت زبدة وزيت
وعليهم كاري وكرم وبباريكا وبصل بودر
وثوم بودر وشوحت جيدا نزلت الارز عليهم
وعليه بصله مبشورة معلقه عسل اسود معلقه
صويا صوص مكعب مرقه وشوحت جيدا
وبعدين وضعت المياة المغليه
عملت دجاج بانيه مقرمش تحفه واهم تكه
من غير بيض بصله مبشورة ملح فلفل بهارات
دجاج بباريكا صويا صوص مسترة هوت صوص
حار معلقتين دقيق وقلبتهم بالحليب ونقعت
الدجاج 4 ساعات وبعدين تبلتهم بالبقسماط
ووضعتهم في الفريز نصف ساعه وبعدين
حمرتهم وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق