الأربعاء، 30 يناير 2019

أطعم أرز صياديه من شيفنا المميز محمود عبدالمحسن

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:أرز صياديه
مقدم من : محمود عبدالمحسن
مده التحضير: 20دقيقه
مده الطهي: 20دقيقه
المكونات
كيلو أرز بسمتي
بصل
زيت
زبده
طماطم
ورق لورا
قرنفل
هيل
ملح
معجون طماطم
ثوم
زنجبيل
الطريقه

 ارز على طريقتى شوفو الطريقه يارب تعجبكم
الطريقه كيلو ارز بسمتي مغسول كويس جدا
بصل مقطع اسلايز فى معلقه زيت ومعلقتين زبده
ونقلب قشر بصل ولمده عشر دقائق لحين يكون لون
 ذهبي غامق مع حبه طماطم اسلايز ومعلقتين معجون الطماطم وهيل وورق لورو وقرنفل ونضيف ماء ساخن ونتركه يغلى بكده يكون بيون الارز جاهز ونكون غسلنا
 الأرز جيداوفى قدر تانى نضع الزبده مع الزيت مع معلقه
 ثوم جنزبيل  وماجى وننزل بالبيون بتاع البصل ويغلى ونضيف التوابل ملح كمون كسبره فلفل أسود  وننزل بالارز بحيث يكون مغطى بالبيون بعقلتين اصبع ونتركه على نار هاديه لما يتشرب ونضيف زبده ونغطى لمده ٢٠ دقيقه
 ويقدم وبالهنااااا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013