الجمعة، 18 يناير 2019

رول الرقاق الطري بالكفته له طعم تاني من شيفتنا الجميله جيجي فاروق

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:رول الرقاق الطري بالكفته
مقدم من: الشيف جيجي قاروق
وقت التحضير:  60دقيقه
المكونات
كيلو دقيق
ربع كوب سمن
ملعقه ملح
ملعقه سكر
ملعقه حليب بودر
ماء دافي للعجن
الحشو كفته
الطريقه

نضع المكونات علي بعضها ونعجن بالماء
 الدافي حتي تصبح عجينه لينه وطريه
 ثم نشكلها كور تحتها دقيق وفوقها دقيق
 ثم نغطيها ونتركها ترتاح نصف ساعه ثم
 نفردها ونحاول قدر الامكان تكون دائره
 مع رش الدقيق ثم نسخن صاج تيفال
ونضع عليه الرقاق ونسويه تسويه سريعه
 مش كامله ونضع في فوطه نضيفه ومنها
الي الكيس وعلي الفريزر مباشر وقبل
الاستخدام نخرجه قبل بساعه وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013