كتبت عايده السحراوي
السلام عليكم
اسم الوصفه. : شوربه لبيا
مقدمه من : غاده المصري
مده التحضير:20
دقيقه
مده الطهي: 60 دقيقه
المقادير :
ربع كيلو لحمه مقطع
مكعبات صغيره
بصله كبيره مفرومه
2حبه طماطم. مقطعه صغير
2معلفه نعناع ناشف
2معلقه صلصه طماطم
كوب، لسان عصفور ني او محمص
ربع كوب كسبره خضرا
نصف كوب بقدونس اخضر
التوابل
ملح
فلفل
كركم
بابريكا
ممكن وضع شطه علي
حسب المذاق
3معلاق زيت
الطريقه
نسخن الزيت وندبل بيه البصله
ثم نضع اللحمه وتشوح جيدا
ثم ننزل،بالطماطم المقطعه
صغير ونشوح ونضع النعناع
الناشف مع التقليب المستمر
ثم نضع جميع البهارت السابقه
مع التقليب ونضع عليه نصف
كميه الخضرا البقدونس،والكزبره
نقلب،لحد ما،يتجسنو مع بعض
ثم نضع صلصه الطماطم ونقلب
ثم نضع لتر ما مغلي،لحين ان
تستوي،اللحمه حولي 40دقيقه
ثم نضيف،اللسان عصفور،ونتركهم
حوالي،15دقيقه وضع بعد ذلك
باقي الخضرا االبقدونس والكسبره
خمس دقايق ونطفي ثم نغرف في
الاطباق كما في الصوره صحتين
💓💓💓💓💓
السلام عليكم
اسم الوصفه. : شوربه لبيا
مقدمه من : غاده المصري
مده التحضير:20
دقيقه
مده الطهي: 60 دقيقه
المقادير :
ربع كيلو لحمه مقطع
مكعبات صغيره
بصله كبيره مفرومه
2حبه طماطم. مقطعه صغير
2معلفه نعناع ناشف
2معلقه صلصه طماطم
كوب، لسان عصفور ني او محمص
ربع كوب كسبره خضرا
نصف كوب بقدونس اخضر
التوابل
ملح
فلفل
كركم
بابريكا
ممكن وضع شطه علي
حسب المذاق
3معلاق زيت
الطريقه
نسخن الزيت وندبل بيه البصله
ثم نضع اللحمه وتشوح جيدا
ثم ننزل،بالطماطم المقطعه
صغير ونشوح ونضع النعناع
الناشف مع التقليب المستمر
ثم نضع جميع البهارت السابقه
مع التقليب ونضع عليه نصف
كميه الخضرا البقدونس،والكزبره
نقلب،لحد ما،يتجسنو مع بعض
ثم نضع صلصه الطماطم ونقلب
ثم نضع لتر ما مغلي،لحين ان
تستوي،اللحمه حولي 40دقيقه
ثم نضيف،اللسان عصفور،ونتركهم
حوالي،15دقيقه وضع بعد ذلك
باقي الخضرا االبقدونس والكسبره
خمس دقايق ونطفي ثم نغرف في
الاطباق كما في الصوره صحتين
💓💓💓💓💓
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق