كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه بوريك بالجبنه
مقدمه من :أم يامن
مده التخمير : 60دقيقه
مدة الخبز 10 دقائق
المكونات
كيلو دقيق
جبنه فيتا
٢ معلقة كركم
معلقة خميرة كبيرة
كوب زبدة و زيت
رشة ملح
سمسم
حبة البركه
ماء دافئ للعجن
الطريقه
نضع الدقيق في بوله غويطه ونضع رشة
الملح والكركم ونقلب جيدا وننزل عليهم
بالزبده والزيت ونقلبهم جيدا نضع الخميرة
في كوب ماء دافئ مع السكر حتي تتفاعل
ونضعها علي الدقيق ونعجنهم جيد جدا جدا
ونتركها تخمر ساعه .
بعد ذلك نقطعها كور صغيره بحجم الليمونه
ونبططها ونحشيها جبنه ونقفلها زي القطايف
وندهن الوش بالبيض واللبن ونرش سمسم
و حبة البركة وتدخلها الفرن
اسم الوصفه بوريك بالجبنه
مقدمه من :أم يامن
مده التخمير : 60دقيقه
مدة الخبز 10 دقائق
المكونات
كيلو دقيق
جبنه فيتا
٢ معلقة كركم
معلقة خميرة كبيرة
كوب زبدة و زيت
رشة ملح
سمسم
حبة البركه
ماء دافئ للعجن
الطريقه
نضع الدقيق في بوله غويطه ونضع رشة
الملح والكركم ونقلب جيدا وننزل عليهم
بالزبده والزيت ونقلبهم جيدا نضع الخميرة
في كوب ماء دافئ مع السكر حتي تتفاعل
ونضعها علي الدقيق ونعجنهم جيد جدا جدا
ونتركها تخمر ساعه .
بعد ذلك نقطعها كور صغيره بحجم الليمونه
ونبططها ونحشيها جبنه ونقفلها زي القطايف
وندهن الوش بالبيض واللبن ونرش سمسم
و حبة البركة وتدخلها الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق