كتبت عايده السحراوي
مساء الخير
اسم الوصفه:الكروسون الهاش
مده التحضر : 15دقيقه
مدة التخمير : 60دقيقه
مدة الخبز : 15دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
½ كوب زيت
ظرف خميرة
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة فانليا
2ملعقة كبيره سكر
4معالق لبن بودرة
ملعقة صغيرة ملح.
1¼كوب ماء دافىء
الحشوات.
جنبة بيضة
جبنة رومي.
لدهان الوجة
ملعقة سكر
ملعقة حليب
¼ملعقة نسكافية
زبدة لينة لفرد علي العجينة
الطريقة
يخلط جميع المقادير مع بعض ويعجن بالماء
الدفئ ويعجن جيد جدا ليس قبل من 10دقائق
ونتركها تخمر وبعد التخمير نعمل رول ونقطعها
حسب احتياجك. انا قطعتها 12قطعة وكل،
قطعة افردها قرص، وادهنة زبدة واضع القرص
التاني انا عمالت 6قرص، فوق، بعض ودخلتهم
الفريزر ¼ساعة حتي الزبدة تتجمد علي العجين
وابداء في الفرد. تقسم مربعات وتحشي بالحشوات المتواجدة ويلف رول ويترك يخمر مرة تانية ثم ندهنة ويدخل الفرن
مساء الخير
اسم الوصفه:الكروسون الهاش
مده التحضر : 15دقيقه
مدة التخمير : 60دقيقه
مدة الخبز : 15دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
½ كوب زيت
ظرف خميرة
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة فانليا
2ملعقة كبيره سكر
4معالق لبن بودرة
ملعقة صغيرة ملح.
1¼كوب ماء دافىء
الحشوات.
جنبة بيضة
جبنة رومي.
لدهان الوجة
ملعقة سكر
ملعقة حليب
¼ملعقة نسكافية
زبدة لينة لفرد علي العجينة
الطريقة
يخلط جميع المقادير مع بعض ويعجن بالماء
الدفئ ويعجن جيد جدا ليس قبل من 10دقائق
ونتركها تخمر وبعد التخمير نعمل رول ونقطعها
حسب احتياجك. انا قطعتها 12قطعة وكل،
قطعة افردها قرص، وادهنة زبدة واضع القرص
التاني انا عمالت 6قرص، فوق، بعض ودخلتهم
الفريزر ¼ساعة حتي الزبدة تتجمد علي العجين
وابداء في الفرد. تقسم مربعات وتحشي بالحشوات المتواجدة ويلف رول ويترك يخمر مرة تانية ثم ندهنة ويدخل الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق