الاثنين، 4 مارس 2019
عجينة الاندومي اعداد شيف بطوط احمد
عجينة الاندومى
٣ كوب دقيق _٢بيضة
معلقة صغيرة ملح_نص كوب ماء
وبس اعجنى فى الكبة أو يدوى المهم العجينة تكون متماسكة
سبيها ترتاح شوية
واعجنيها تانى وهكذا مش أقل من ٣مرات لغاية ما تكون عجينة ناعمة جدا
ابدأى الفرد سواء بالنشابة أو مكنة المكرونة
السمك بتاعها طبعا رفيع مش أكتر من ملى ونص
قطعى شرايح روفيعة بالسكينة أو مكنة المكرونة
الخطوة المهمة التجفيف
علقى خيوط الاندومى على أى حاجة فى المطبخ تجف وبعدين تكونى مسخنة الفرن كويس وتحطيها تنشف حوالى خمس دقايق بالكتير من غير ما تغير لونها
سبيها تبرد واحفظيها فى علبة محكمة
تعيش معاكى براحتها لانها استوت مش نية
عند الاستخدام استعملى مكعبات المرق بالنكهة المفضلة حطى الاندومى فى الشوربة المغلية وغطيها دقايق حتكون جاهزة
شارك
غرد
غرد
الكاتب : Batot Ahmed
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق