كتبت / عايده السحراوي
اسم الوصفه: اكلير
مقدمه من : مني الحسيني
مده التحضير : 20دقيقه
مده التسويه : 20دقيقه
المقادير...
كوب دقيق
كوب ماء
100 جرام ذبدة نوع جيد
4بيضات
معلقة كبيرة فانيليا سايلة
للحشو...
كريم باستري
للتغطية..
شيكولاتة خام الوان
الطريقة...
علي النار ضيفي الماء والذبدة وعندما
تغلي انزلي عليهم بالدقيق دفعة واااحدة
مع التقليب السريع حتي تصبح عجينة
مطاطية... اتركيها تبرد وضيفي عليها
البيض والفانليا واضربيهم جيدا.
في قمع حلواني وبلبلة واسعة شكليهم
اصابع كبيرة.. علي صاج مدهون زيت
او ورق ذبدة المتاح عندك.
دخليهم فرن سخن درجة حرارته
200 لمدة 20 دقيقة.
ملحوظة هااامة...
ممنوع فتح الفرن حتي النضج حتي
لا يهبط منك وومنوع تحريكه من الصاج
حتي يبرد تماما
شقيه من النصف واحشيه كريم باستري وغطيه بالشيكولاته
وزينيه وبالهناااا...
#منى_الحسينى 😜
اسم الوصفه: اكلير
مقدمه من : مني الحسيني
مده التحضير : 20دقيقه
مده التسويه : 20دقيقه
المقادير...
كوب دقيق
كوب ماء
100 جرام ذبدة نوع جيد
4بيضات
معلقة كبيرة فانيليا سايلة
للحشو...
كريم باستري
للتغطية..
شيكولاتة خام الوان
الطريقة...
علي النار ضيفي الماء والذبدة وعندما
تغلي انزلي عليهم بالدقيق دفعة واااحدة
مع التقليب السريع حتي تصبح عجينة
مطاطية... اتركيها تبرد وضيفي عليها
البيض والفانليا واضربيهم جيدا.
في قمع حلواني وبلبلة واسعة شكليهم
اصابع كبيرة.. علي صاج مدهون زيت
او ورق ذبدة المتاح عندك.
دخليهم فرن سخن درجة حرارته
200 لمدة 20 دقيقة.
ملحوظة هااامة...
ممنوع فتح الفرن حتي النضج حتي
لا يهبط منك وومنوع تحريكه من الصاج
حتي يبرد تماما
شقيه من النصف واحشيه كريم باستري وغطيه بالشيكولاته
وزينيه وبالهناااا...
#منى_الحسينى 😜
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق