الاثنين، 13 مايو 2019

وصفة اللزنيا مقدمه من الشيف صفاء بدير (أخبار العرب) كتبت Batot Ahmed

سفرتنا النهارده لازنيا انما ايه روووووعه تسلم ايديه الطريقه اشوح اللحمه المفرومه في الزبده مع كرات افرنجي وبصله وفصان توم اسيبها تتعصج لما تستوي اضيف عليها فلفل اسمر وملح وبهارات لحم وانزل بالصلصة اوعصير طماطم واخلي العصاج خفيف مش تقيل واضيف عليه معلقة زعتر ومكعب مرقة عشان الطعم اتركها البشاميل بيكون مش تقيل ومش خفيف 4ملاعق دقيق كبيره مع قطعة زبده ومعلقتان زيت احمر الدفيق وانزل عليه بمعلقتان لبن بودره واقلب وانزل 3كوب حليب واقلب لما يكون البشاميل متماسك ومش تقيل اضيف جيبنه موتزريلا ورومي ملح وفلفل اسمر و بهارات ومكعب مرقة اجيب الصينيه البايركس احط كبشة بشاميل وكبشة لحم مفروم وبعدين شرائح اللازنيا واضيف اللحمه و البشاميل والجيبنه واكرر كذا مره التطبيق وبعدين في الاخر الجيبنه وادخلها الفرن تستوي لمده 15دقيقه علي صج الفرن وبعدين اطلعها علي الشويه بتاعت الفرن وتحمر اطلعها واقدمها ساخنه وبس بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013