كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:بيكاتا باللحم وأرز ابيض وخضار مشوي
مقدمه من :مها إبراهيم
مده التحضير :30 دقيقه
مده الطهي: 60دقيقه
المقادير
نصف كيلو لحم بتلو
بصله مبشوره
٢معلقه دقيق كبيره
كوب حليب
كوب شوربه
ربع كوب كريمة طبخ
فلفل اسود
بهارات
ملح
خضار سوتيه نشويه في الفرن
ارز ابيض
ألطريقه
في طاسه معلقه ذبده معلقتين زيت ونشوح
اللحمه جيد جدا لغايه ما تتحمر ننشل
اللحم في نفس الطاسه نضع البصله
تتشوح خفيف نضيف الدقيق نقلب
دقيقتين
ثم كوب شوربه تغلي نضع اللحمه وتوطي
النار حتي تمام النضج نضيف كوب حليب
وربع كوب كريمة الطبخ رشه ملح وفلفل وبهارات اول ما تغلي دقيقه ونطفي
طبق التقديم ارز ابيض وبيكاتا وخضار سوتيه وصحه وهنا
ممكن تضيفي مشروم حسب الرغبه
اسم الوصفه:بيكاتا باللحم وأرز ابيض وخضار مشوي
مقدمه من :مها إبراهيم
مده التحضير :30 دقيقه
مده الطهي: 60دقيقه
المقادير
نصف كيلو لحم بتلو
بصله مبشوره
٢معلقه دقيق كبيره
كوب حليب
كوب شوربه
ربع كوب كريمة طبخ
فلفل اسود
بهارات
ملح
خضار سوتيه نشويه في الفرن
ارز ابيض
ألطريقه
في طاسه معلقه ذبده معلقتين زيت ونشوح
اللحمه جيد جدا لغايه ما تتحمر ننشل
اللحم في نفس الطاسه نضع البصله
تتشوح خفيف نضيف الدقيق نقلب
دقيقتين
ثم كوب شوربه تغلي نضع اللحمه وتوطي
النار حتي تمام النضج نضيف كوب حليب
وربع كوب كريمة الطبخ رشه ملح وفلفل وبهارات اول ما تغلي دقيقه ونطفي
طبق التقديم ارز ابيض وبيكاتا وخضار سوتيه وصحه وهنا
ممكن تضيفي مشروم حسب الرغبه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق