الخميس، 22 أغسطس 2019

دجاج استربس مع الكول سلو مقدم من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري

المقادير
كيلو صدور فراخ معلقه كاتشب معلقه بصل بودر معلقه ثوم بودر معلقه صغيره من زعتر وبهار فراخ وبابريكا رشه سكر
التغطيه
كوب دقيق نصف كوب نشأ

الطريقه
نغسل الصدور كويس ونقطعها بالطول ونضع عليها البهارات والكاتشب وملح وفلفل ونقلب كويس جدا تغطي تترك في الثلاجه 3 ساعات
نحضر بوله نضع كوب دقيق نصف كوب نشأ وكل البهارات ومعلقه صغيره بيكنج بودر ونضيف ماء لغايه القوام ما يكون
اخف من البشاميل نضع فيه كل قطعه ونطلعها علي طبق فيه كوب دقيق ونصف كوب نشأ نكرر العمليه مرتين علشان
تعمل قشره ونخلص الكميه تدخل تلاجه ساعه ونقلي في
زيت سخن أوي علي نار متوسطة للحصول علي اللون الدهبي
الكول سلو
جزره مبشورة علي كرنب مبشور علي 2كوب زبادي 4 معالق مايونيز و2معلقه عسل نحل ومعلقه خل ونقلب كويس تترك ساعه في الثلاجه وصحه وهنا

التحضير 30 دقيقه
الطهي 15 دقيقه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013