كتبت غادة المصري
المقادير
كيلو دقيق كوب ذبده بحراره الغرفه نصف كوب زيت ٢معلقه كبيره خميرة فوريه
٣معالق سكر كبار ربع معلقه ملح معلقه كبيره بيكنج بودر كوب ماء دافئ بسيط
عجوه للحشو عليها معلقه ذبده كبيره وتقلبتين علي النار ونترك العجوه تبرد
الطريقه نضع الدقيق منخول مرتين في بوله كبيره وننزل بكل المواد الجافه ونقلب كويس ثم الذبده والزيت ونبس كويس جدا ثم كوب ماء شويه شويه ونعجن كويس لمده عشر دقايق تغطي وتترك ساعه وتشكل في صواني ألومنيوم لانها بتوزع الحرارة كويس ندهن الوجه شويه لبن عليهم معلقه سكر صغيره ورشه بن ورشه نسكافيه ونقلب وندهن بفرشه يدخل الفرن لحين الاحمرار
التحضير ١٥ دقيقه
الطهي ٢٠ دقيقه
المقادير
كيلو دقيق كوب ذبده بحراره الغرفه نصف كوب زيت ٢معلقه كبيره خميرة فوريه
٣معالق سكر كبار ربع معلقه ملح معلقه كبيره بيكنج بودر كوب ماء دافئ بسيط
عجوه للحشو عليها معلقه ذبده كبيره وتقلبتين علي النار ونترك العجوه تبرد
الطريقه نضع الدقيق منخول مرتين في بوله كبيره وننزل بكل المواد الجافه ونقلب كويس ثم الذبده والزيت ونبس كويس جدا ثم كوب ماء شويه شويه ونعجن كويس لمده عشر دقايق تغطي وتترك ساعه وتشكل في صواني ألومنيوم لانها بتوزع الحرارة كويس ندهن الوجه شويه لبن عليهم معلقه سكر صغيره ورشه بن ورشه نسكافيه ونقلب وندهن بفرشه يدخل الفرن لحين الاحمرار
التحضير ١٥ دقيقه
الطهي ٢٠ دقيقه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق