كتبت غادة المصري
طريقة
/3/كوب دقيق /1/ونصف كوب سكر /3 بيضات فانليا فتحة بكيج بورد 1 كوب لبن 2 معلقة كبيرة كاوكاو خام 1 كوب زبدة /الطريقة/يضع البيضة في الخلاط والفانليا والسكر والزبدة واللبن ويضرب جيدا /والدقيق والبيكج بودر ويضرب يقسم الخلاط نصفه ابيض والآخر يضع الكاكاو الا الخلاط ويقلب جيدا اذا الخلاط سار تقبل يضع لبن/ويدهن صنية ويضع ملعقة من الخلاط الأبيض /ومعلقة من الخلاط اللي بالكاكاو فوق بعض حتى تنتهى الكمية وتعمل بحرف السكين من علي الوجة شكل مثلثات شكل التايجر وتدخل الفرن على درجة حرارة /180/ لمدة45 دقيقة وتخرج وتقدم وبالهنا اتفضلوا معايا خطيرررر💖💕💖🍪🍰🍩🍧🍨🍹🍸🍴🍬🍭🍓🍍🍒🍇
طريقة
/3/كوب دقيق /1/ونصف كوب سكر /3 بيضات فانليا فتحة بكيج بورد 1 كوب لبن 2 معلقة كبيرة كاوكاو خام 1 كوب زبدة /الطريقة/يضع البيضة في الخلاط والفانليا والسكر والزبدة واللبن ويضرب جيدا /والدقيق والبيكج بودر ويضرب يقسم الخلاط نصفه ابيض والآخر يضع الكاكاو الا الخلاط ويقلب جيدا اذا الخلاط سار تقبل يضع لبن/ويدهن صنية ويضع ملعقة من الخلاط الأبيض /ومعلقة من الخلاط اللي بالكاكاو فوق بعض حتى تنتهى الكمية وتعمل بحرف السكين من علي الوجة شكل مثلثات شكل التايجر وتدخل الفرن على درجة حرارة /180/ لمدة45 دقيقة وتخرج وتقدم وبالهنا اتفضلوا معايا خطيرررر💖💕💖🍪🍰🍩🍧🍨🍹🍸🍴🍬🍭🍓🍍🍒🍇
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق