كتبت غادة المصري
لفه جلاش
ملعقتين لبن علبه زبادى نص معلقه صغيرة بكنج جم بودر معلقه سكر رشه ملح نص كوب زبده او سمنه بلدى وقشطه لو متوفرة للوش
ندهن الصينية كويس زبده وتفردى نص الورقه الجلاش بالصينيه بقيتها برا وتدهنى نص الورقه بالخليط وانا موضحه بالصور لحد آخر ورقه وتقفلى كل الورق إللى برا وتدهنى الوش بالقشطه او قطعه زبده او بالخليط بالفرشه
وتسخنى الفرن وتدخليه على ١٨٠ لمدة ربع ساعه وتشغلى الشوايه ياخد لون
ويخرج تغطيه الاشتراك في قناتي مطبخ ستات كيوت
لفه جلاش
ملعقتين لبن علبه زبادى نص معلقه صغيرة بكنج جم بودر معلقه سكر رشه ملح نص كوب زبده او سمنه بلدى وقشطه لو متوفرة للوش
ندهن الصينية كويس زبده وتفردى نص الورقه الجلاش بالصينيه بقيتها برا وتدهنى نص الورقه بالخليط وانا موضحه بالصور لحد آخر ورقه وتقفلى كل الورق إللى برا وتدهنى الوش بالقشطه او قطعه زبده او بالخليط بالفرشه
وتسخنى الفرن وتدخليه على ١٨٠ لمدة ربع ساعه وتشغلى الشوايه ياخد لون
ويخرج تغطيه الاشتراك في قناتي مطبخ ستات كيوت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق